امکانش هست که ما جلسه فوق العاده رو بدون حضور ایشون برگزار کنیم و شرکت رو منحل کنیم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۴ #12365136

یک شرکت مسئولیت محدود ثبت کردیم با ۳ نفر سهامدار. با فاصله کوتاهی بعدش شرکت رو جمع کردیم. یکی از شرکا مدارک شرکت رو گرفت که برای انحلال اقدام کنه، بعد از مدتی تماس گرفتیم و گفت باید تسویه حساب کنید با من که برم شرکت رو منحل کنم، گفتیم باشه بیا تسویه کنیم، گفت نه، اول باید ۱۵ میلیون تومن به حساب من بریزید (پولی که قبلا وارد شرکت کرده بود و عملا طبق حسابداری ها چنین مبلغی نباید دریافت می کرد) تا من بیام ببینم حساب و کتاب ها رو. از اون بحث یک سال گذشت و یک آشنای مشترک ما حاضر به پادرمیونی شد. ایشون اومد و حساب و کتاب ها رو با هم رفع و رجوع کردیم و قرار شد سر یکی دوتا اختلاف حساب کوچیکمون با هم، حساب ها رو مجددا ببینه و جلسه بعدی توافق کنیم راجع بهشون. از اون روز ایشون دیگه جواب تلفن های هیچکس رو نمیده و ما نمی تونیم پیداش کنیم. توی قوانین شرکت های مسئولیت محدود اومده که اکثریت سهامداران میتونن تصمیم به بستن شرکت بگیرن، ولی اساسنامه ما برخلاف این قانون، نوشته شده باید تمام سهامداران موافقت کنن با انحلال. خواستم ببینم امکانش هست که ما جلسه فوق العاده رو بدون حضور ایشون برگزار کنیم و شرکت رو منحل کنیم؟ چون اساسنامه ما عملا خلاف قانون نوشته شده.

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، طبق قانون و اساسنامه باید حدنصاب لازم برای تشکیل مجمع عمومی فوق‌العاده لحاظ بشه

با توجه به اینکه شرکت متضرر بوده و بیش از نصف سرمایه از بین رفته است انحلال را از طریق دادکاه اقدام نمایید.

سلام به نظر می رسد می توانید از طریق دادگاه انحلال شرکت را بخواهید در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر از مشاوره تلفنی استفاده بفرمایید .

باسلام
میتوانید اظهارنامه قانونی برای شخص ارسال نمایید و ایشان را ملزم به شرکت در جلسه بتاریخ تعیین شده نمایید و قید کنید در صورت عدم حضور شما بدون حضور ایشان اقدام به تشکیل جلسه خواهید نمود

برابر ماده ۱۱۴ قانون تجارت شما هرهرکدام از روشها را با توجه به اساسنامه خود اتخاذ کنید
۱)در صورت تصمیم عده از شرکاء که سهم الشرکه آنها بیش از نصف سرمایه شرکت باشد.
۲) در صورتی که به واسطه ضررهای وارده نصف سرمایه شرکت از بین رفته و یکی از شرکاء تقاضای انحلال کرده و محکمه دلائل او را موجه دیده و سایر شرکاء حاضر نباشند سهمی را که در صورت انحلال به او تعلق می‌گیرد پرداخته و او را از شرکت خارج کنند.
۳)- در مورد فوت یکی از شرکاء اگر به موجب اساسنامه پیش‌بینی شده باشد.