حضانت فرزندان در مدت زمانی که پرونده طلاق در جریان است، با کیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۱۷ #12363541

ایا زوجه می تواند از وقتی که تقاضای طلاق میکند تا صدور حکم، حضانت دختران بالای نه سال خود را داشته باشد؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به طور کلی اگر پدرو مادر در نگهداری طفل توافق داشته باشند قانون دخالتی در اراده و اختیار آنان ندارد مانند اینکه توافق کنند نگهداری با مادر باشد و هزینه توسط پدر تامین بشود اما زمانی که نتوانند به توافق برسند به دادگاه مراجعه میکنند وقاعده اصلی و کلی براین است که مادر اولویت دارد.

سلام. بله میتواند. درنهایت تشخیص به نظر قاضی و دادگاه محترم داشته و برابر موازین شرعی وقانونی و صلاحیت های عدیده فرزند تعیین تکلیف میشود. یاحق