پرونده ای که با یک موضوع شکایت شده و در دو دادگاه مختلف رد شده؛ نتیجه چه میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۱ #12352721

ما یک پرونده شکایت داریم که مرحله اول چون ابلاغیه به دستم نرسیده بود محکوم شدم اما با درخواست واخواهی موضوع رد دعوا شد که اعتراض دادند رفت تجدید که آنجا هم رد شد باز به همان عنوان شکایت کردند در یک شعبه دیگر که باز هم رد شد که اینبار کارشناس هم رای داد که با این حال رای دادگاه رد دعوا شد که باز دوباره به تجدید نظر رفته نتیجه این دعوا چه میشود
ممنون از لطفتون

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بنا به اظهارات شما ، در تجدید نظر نیز رد خواهد شد

قرار رد دعوا اعتبار مختومه نخواهد داشت

دادگاه تجدید نظر دوباره بررسی میکند که اگر حکم ارسالی از دادگاه نخستین خلاف قانون نبوده آنرا تائید خواهد کرد.