آیا پس از سالها، درخواست واخواهی پرونده از طرف من، شاکیم میتواند رضایتش را پس بگیرد یا نظرش را تغییر دهد؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۴۲۶ #12351608

سال ۹۲ با یکی درگیری فیزیکی داشتم ، من در دادگاه حاضر (نشدم) و رای به پرداخت دیه و یکسال حبس تعزیری علیه من صادر شد.. لازم به ذکره که هیچوقت ابلاغیه ای به دست شخص من نرسید.. اواخر سال ۹۸ رضایت شاکی را گرفتم .. یکماه پیش احضاریه ای بدستم رسید و به شورای حل اختلاف مربوطه مراجعه کردم ، با شاکیم تماس گرفتند و او باز بعد از یکسال تلفنی تایید کرد که رضایت داده است
بعد ثبت نام در سامانه ثنا برای ختم پرونده به اجرای احکام مراجعه کردم و گفتند چون (ابلاغ قانونی صورت نگرفته) باید درخواست واخواهی کنم و الان واخواهی من ثبت شده و چند روز دیگر وقت تعیین شده و باید به شعبه دوم دادگاه عمومی مراجعه کنم ... میخواهم بدانم آیا این روال های طبیعی دادگاه برای مختومه شدن پرونده است؟ یا در صورت احضار شاکی ، میتواند رضایتش را پس بگیرد یا تغییر؟
در اجرای احکام گفتند مشکلی وجود ندارد و این پروسه طبیعی پروندست ، اما من نگرانم و مثل همیشه نیازمند مشورت با شما و راهنمایی شما عزیزان هستم
ممنون

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، بهتر است گذشت ایشان مکتوب باشد
لیکن امکان رجوع از گذشت برای ایشان وجود ندارد

با درود اگر رضایت داده باشند عدول از آن مسموع نیست.

با سلام اگر رضایت محضری گرفته اید یا در دادگاه رضایت گرفته باشید مشکلی ندارد.

باسلام
گذشت کرده دیگرقابل برگشت نیست

سلام و ارادت
چون رضایت شاکی مکتوب اخذ شده است مشکلی ندارد و روند قانونی پرونده است .

سلام
اگر شاکی رضایت و گذشت خود را به صورت مکتوب به دادگاه اعلام نموده باشد، دیگر قابل رجوع نیست.

با احترام باید رضایت کتبی در پرونده باشد