منو تهدید به پخش کردن عکسها کرده؛ چه اقدامی باید بکنم؟

پرسیده شده
۳۰ پاسخ ۴۷۸ #12349991

باسلام
بنده ۴سال به پسری دوس بودم.سالهای اول رابطه اخلاق این اقا خوب بود.اما پس از گذشت چند سال روز به روز بدتر شد. چندبار خونشون رفتم.اما هیچ رابطه جنسی نداشتیم.اما ازم عکسهای بدی گرفت. که من بعد از پایان دادن به این رابطه منو تهدید به پخش کردن عکسها کرده.حتی چند بار این کارو کرده. و خانوادم تعصبی هستن اگه بفهمنن منو اعدام میکنن. ولی اقا زهرشو میریزه. چون چند بار با عکسام بازی کرده. حتی منو کتک زده. موقعیت ازدواج دارم. اما اجازه نمیده. و منو تذیت میکنه.
میتونم شکایت کنم ازش و خانوادم از این موضوع و نفهمه یعنی شکایتمو نفمن.
توروخدا راهنمایی کنید.
خستم کرده هربار میخوام به سمت خودکشی برم

مشاوره حقوقی تهدید
۳۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به اینکه شما دارای استقلال شخصیتی می باشید می توانید شخصا این موضوع را از طریق مرجع قضایی پیگیری نمایید

با سلام و احترام.طبق ماده ۶۶۹ قانون تعزیرات مصوب ۱۳۷۵، هرگاه کسی دیگری را به هر نحو تهدیدبه قتل یا ضررهای نفسی یا شرفی یا مالی و یا به افشا سری نسبت به خود یا بستگان او نماید، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا مال یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی رانموده یا ننموده باشد به مجازات شلاق تا۷۴ ضربه یا زندان از دو ماه تا دوسال محکوم خواهد شد. شخصی که شما را تهدیدبه افشای اطلاعات خصوصی کند(شامل عکس، فیلم، متن چت و.. )و حتی هرگز آن عمل را انجام ندهد مرتکب جرم تهدید شده و شما می توانید از ایشان شکایت کنید. شما در سامانه ثنا ثبت نام می شوید و ابلاغیه از طریق پیام به موبایل شما ارسال می شود.(نگران ارسال ابلاغیه درب منزل نباشید)

درود با مراجعه به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی شکایت خود مبنی بر تهدید و مزاحمت و افشای اطلاعات شخصی (چت ها عکسها فیلم ها و غیر ) ثبت کنید و همچنین با ثبت نام در سامانه ثنا در همان دفاتر خدمات تمام ابلاغها بصورت پیامک به گوشی تان ارسال میشود و به راحتی پیگیر شکایتتان میشوید شک نکنید با شکایت شما و احضار ایشان براحتی مشکلتان حل میشود

سلام به جرم تهدید به استناد مدارک شما طرح دعوی کنید
بهترین راه گرفتن وکیل است که کسی متوجه موضوع شما نشود و ازجانب شما پرونده را به فرجام برساند

از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت تهدید مطرح کنید با توجه به اینکه به صورت الکترونیک به شما ابلاغ می شود خانواده شما از این قضیه مطلع نمی شوند

باسلام
بله میتوانید ازش شکایت بجرم تهدید ومزاحمت بکنید و همچنین میتوانید وکیل انتخاب کنید

سلام شما میتوانید وکیل بگیرید ودر سامانه ثنا ثبت نام و حتی امضا الکترونیکی بگیرید ابلاغ به وکیل فرستاده میشود وبابت تهدید شکایت مطرح نمایید موفق باشید