ایا کارشناس خط در نسخ کاربنی متوجه میشود که این یک خط جدیدا اضافه شده؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۱,۳۹۴ #12349338

سلام بر اساتید حقوق مبایعه نامه ای در سه نسخه (نسخ ۲ و۳ کاربنی است ولی امضاها اصلی بوده) با وجود وکالت نامه نافذ مکتوب شد و بعد آن موکل فوت میکند ، بعد فوت موکل ،وکیل(مثلا شخص الف) مبایعه نامه را از خریدار(شخص ب) میگیرد اما سند قطعی به نام او میکند(البته با وکالت نامه ای که حالا باطل شده)
خریدار هم ملک را طی مبایعه نامه جدیدی با دست خط خودش نوشته بود به ثالثی می فروشد(و کماکان سند به ثالثی منتقل نشده زیرا برای طرفین ، انتقال سند موضوعیت ندارد) و وکیل(شخص الف)جای شاهد امضاء کرده و متاسفانه وکیل هم فوت میکند ولی امضایش موجود است.
در مبایعه نامه جدید هیچ اشاره به مبایعه نامه سابق در زمانی که با وکالت نامه نافذ مکتوب شده بود نشده زیرا هر سه نسخه مبایعه نامه اول را وکیل گرفته بود و خریدار الف هم چون اعتماد داشت ، داده بود درثانی سند هم به نامش خورده شده بود.
سوال:اکنون خریدار ( الف) ملک هر سه نسخه مبایعه نامه جدید را در ید خودش دارد بعد ۷ سال با توجه به وجود امضاء وکیل اگر با دست خودش مجدد یک خط به متن مبایعه نامه اضافه کند مبنی بر اینکه مبایعه نامه اول هر سه نسخه ان در ید وکیل می‌باشد:
۱_(چون نسخ ۲ و۳ کاربنی بوده و مقرر است اینها ارائه گردند ولی با امضاء اصلی طرفین و شاهد)
۲_ ایا اضافه شدن آن متن اثری در اثبات حقانیت خریدار اول ایجاد میکند؟(درسته بلواقع جدیدا اضافه شده ولی خریدار اول شرعا در زمان درست آن معامله را انجام داده بود.)
ودر آخر خطر این کار کجاست؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام قابلیت تشخیص دارد.

با سلام
تشریح و توضیح این مسایل مناسب این مجال نیست. پاسخ به این سوالات در دادگاه و توسط کارشناس مورد بررسی قرار می گیرند.
اینجا فقط سوال کوتاه و پاسخ کوتاه دریافت می کنید.

سلام و ارادت
بله قابل تشخیص است .

درود
امکان تشخیص برای کارشناس وجود دارد.

این مورد توسط کارشناس تعیین میشود و اگر این امکان وجود دارد که در صورت عدم تشخیص کارشناس اول و در صورت اعتراض هیات کارشناسی تشخیص دهد

کارشناس امکان تشخیص الحاق را دارد.

درود موضوعی که بیان کردید توسط کارشناس قابل تشخیص است.