کجا بروم برای شروع فک رهن؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۷۹ #12297588

باسلام من سال ۹۶ خودروی لیزینگی از شرکت ----------خریدم و تمامی اقساطشو سر موعد پرداخته ام و پایان سال ۹۷ تسویه ام تموم شده. و یه سند و یه شناسنامه مالکیت قبلا بهم داده بودن که روش نوشته در رهن شرکت ---------.منم اولین بارمه ماشین لیزینگی میخرم.الان که سال ۹ ۹ هستش دوستم بهم گفت چرا فک رهن نکردی. منم رفتم نمایندگیش گفتن سندت نیومده. با توجه به گذشت دو سال و اندی سندم کجاست و چرا نیومده. شرکت هم راهنمایی نمیکنه. بعضیا میگن برو شرکت سر و صدا کن. بعضیا میگن برو اداره تعویض پلاک کامپیوتری تا حالا انجام شده. بعضیا میگن به شرکت---------- تهران شکایت بفرست.یکی میگه اگه نمیخای ماشینت و بفروشی نمیخواد فک رهن کنی موقع فروش برو دنبالش!حالا چند تا سوال:
دوم: هزینه هاش به عهده منه یا نمایندگی فروشنده؟ ( البته مساله پولش نیست میخام سرم کلاه نره و قانونشو دوست دارم بدونم )
سوم: من قصد فروش ماشینمو ندارم میتونم اصلا نرم فک رهن و مثلا زمان فروش برم؟
سند و کارت و همه چی دستمه البته روش نوشته در رهن.
چهارم: اگه فک رهن کنم پلاکش عوض میشه یا همون قبلی میشه؟
با تشکر ازبنیادوکلای عزیز

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

آن شرکت ملزم به فک رهن است اگر خودداری کرد شکایتی علیه آنها بابت فک رهن به همراه هزینه های متعلقه تقدیم کن

با سلام
بهتر است ابتدا با ارسال اظهارنامه ای شرکت را ملزم به ایفای تعهد و الزام به فک رهن رسند نمایید و اگر در طی مدت معین شده اقدامی ننمودند از طریق مراجع قانونی با تنظیم دادخواستی مبنی بر الزام به فک رهن با استناد به مدارک موجد و اظهارنامه ی ارسالی اقدام بفرمایید

با سلام
شما باید حضورا به شرکت رفته ومدارک پرداختی همراه خود ببرید تا ببینند که کاملا پرداخت کردی وانها اقدام به
فک پلاک کنند

دادخواست الزام به فک رهن علیه شرکت مزبور و مرتهن که خودرو در رهن اوست تقدیم کنید

با سلام

ابتدا به شرکت مراجعه کنید و مطمئن بشید تمامی مراحل تسویه حساب از جمله استرداد( پس گرفتن ) چکهای تضمینی و ... انجام شده و شرکت بهانه ای برای فک رهن نداره ( وگرنه ممکن دعوی تان به بهانه عدم تکمیل فرایند تسویه رد بشه) هزینه های فک رهن ( هر چند به نظر نمیاد هزینه زیادی باشه) طبق قرارداد تون با شرکت هست که عمدتا بر عهده خریدار ( که قرارداد یکطرفه بهش تحمیل می شه) هست .

در صورتی که شرکت همچنان از فک رهن خوداری کرد می تونید دادخواست الزام به فک رهن از طریق مراجعه به فاتر خدمات قضایی تقدیم دادگاه کنید

پلاک و برگ سبز به اسم خودتون هست پس پلاک عوض نمی شه و فقط مهر فک رهن می خوره

درسته تا قصد فروش ندارید مشکلی پیش نمیاد ولی ممکنه در بندهای قراردادتون شرطی باشه که در صورت عدم مراجعه جهت فک رهن و عدم اقدام به موقع متضرر بشید ، لذا سریعا پیگیر بشید

هزینه دادخواست و طرح دعوی ابتدائا توسط شما پرداخت می شه و چنانچه تونستید در دادگاه رای بگیرید از خوانده( شرکت) می گیرند .

باید دادخواست الزام به ایفای تعهد (فک رهن) علیه شرکت را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید و در خصوص هزینه ها باید به قرارداد رجوع کنید

سلام.شما کلیه مدارک خود را به همراه واریزیها داشته باشید.یک اظهارنامه بزنید مبنی بر فک رهن.در خصوص مبلغ وهزینه های ان اگر در قراردادبه چیزی اشاره نشده خوانده باید پرداخت نماید.در خصوص فک رهن اگر شرکت به اظهارنامه جواب نداد شما دادخواست فک رهن بدهید.