تنها مال محکوم علیه خودرویی است که قایمش کرده. باید چکار کنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۷۶ #12282275

با سلام. بنده از یکی طلبکارم که حکم قطعی شده و ده روز از صدور اجراییه گذشته و طرف هیچ اقدامی تو این مدت نکرده. تنها مالی که ازش سراغ دارم ماشینشه که جاشو نمیدونم . فکر کنم قایمش کرده. چیکار باید بکنم؟ چطور حکم جلبش رو بگیرم؟ مراحل بعدی که برای گرفتن پولم باید بکنم چیه؟ ممنونم

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود نسبت به توقیف پلاک خودرو از طریق اجرای احکام اقدام نمایید.

باسلام
توقیف فروش خودرورا بگیرین وتقاضای جلب کنید

خودرو را نمیتواند انتقال رسمی کند . بالاخره به طریقی باید از محل اختفا ان مطلع شوید . اگر مال دیگری سراغ داذید معرفی کنید یا از دادگاه بخواهید که از اداره ثبت استعلام کند شاید ملکی بنام ایشان وجود داشته باشد

باسلام
به شعبه مراجعه و اقدام به تشکیل پرونده در اجرای احکام نمایید
اعلام شماره پلاک خودرو جهت توقیف
در صورت عدم اموال جهت توقیف درخواست جلب نمایید

از طریق اجرای احکام نسبت به توقیف پلاک خودرو اقدام کنید

با درود توقیف سیستمی اگر اقدام کرده باشید عاقبت توقیف فیزیکی خواهد شد.

جهت اجرای حکم به شعبه اجرای احکام مراجعه نموده و با معرفی پلاک ماشین تقاضای توقیف خودرو را نمایید.