قانون این حق را بمن میدهد و این تقاضای مطالبه مابه التفاوت پرداختی امکان رسیدگی و محکوم شدن کارفرما را دارد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۵۰ #12275808

کارشناس شرکت مخابرات هستم . در برج ۸ سال ۸۸ شرکت مخابرات در بورس به بخش خصوصی واگذار گردید و احکام استخدامی ما از استخدام کشوری و دولتی به احکام کارگری تبدیل شد . اولین حکم کارگری ما در برج ۶ سال ۸۹ صادر گردید و کلیه مزایای شغلی احکام تغییر و کارگری شد . در این مدت ۱۰ ماه تا صدور اولین حکم کارگری کلیه مبالغ اضافه کاری ( ۱۰۰۰ ساعت ) و حق ماموریت ( ۲۷۷ روز ) بر اساس حکم دولتی قبل پرداخت و ماوتفاوت ان پرداخت نشد . بخاطر تبعات احتمالی مشکلات شغلی بواسطه شکایت از کارفرما برایم مقدور نبود که ادعای دعاوی نمایم اکنون که در شروف بازنشستگی هستم ، ایا قانون این حق را بمن میدهد و این تقاضای مطالبه ماوتفاوت پرداختی امکان رسیدگی و محکوم شدن کارفرما را دارد ؟ و قابل استرداد هست ؟
ممنون و متشکرم

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام . بله این امکان برای شما وجود دارد، در صورتی که مشمول قانون کار شوید مرجع صالح به رسیدگی اداره کار است در غیر این صورت باید مدارک شما بررسی شود.

باسلام.بله شمامی توانیددادخواست خودرامطرح نمایید.

باسلام
بله با توجه به توضیحات اجمالی ارائه شده امکان مطالبه موارد فوق وجود دارد

باسلام و درود مدارک و جزئیات به بررسی بیشتر نیاز دارد.

امکان پیگیری موضوع برای شما وجود دارد . برای اعلام مرجع رسیدگی باید مدارک و جزئیات بررسی شود .

با درود بایستی مدارک شما بررسی شود

با سلام.
موضوع به بررسی بیشتر نیاز دارد