شوهرم رفته دادخواست تمکین کرده؛ میتونم در دادگاه علیه شوهرم درباره رابطه مقعد با نامه پزشک قانونی استفاده کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۲۸ #12251359

سلام من هشت ماهه اومدم خونه پدرم- همسرم منو درخانه حبس کرده بود واسه نفرقه ام دو بار رفتم شورای حل اختلاف الان پرونده مو فرستادن دادگاه الان شوهرم رفته دادخواست تمکین الزامی کرده شوهرم بامن رابطه مقعد داشته من میتونم در دادگاه الهه شوهرم درباره رابطه مقعد با نامه پزشک قانونی استفاده کنم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت اثبات قضیه مطرح شده امکان رد دعوی الزام به تمکین وجود دارد .

اظهارات و ادله خود را در دادگاه ارائه دهید، بهتر است یک گواهی پزشک زنان نیز در پرونده قرار دهید.

باسلام و درود در صورت اثبات ادعای شما، امکان رد الزام به تمکین ایشان وجود دارد.

درود
اگر ثابت شود به علت رابطه مقعدی تمکین نمی کنید امکان رد الزام به تمکین ایشان وجود دارد.

سلام
در مورد رابطه باید بتوانید آن را اثبات کنید و در صورت عدم تمکین،ناشزه محسوب میشوید

با درود شما باید از زوج تمکین نمایید وگرنه ناشزه محسوب و مستحق نفقه نمیباشید.
در مورد رابطه‌ آمده در سوال باید بتوانید اثبات نمایید

شما باید بتوانید خوف ضرر به خود را از این نظر در دادگاه تمکین اثبات کنید . مدرک شما قابل استفاده است.