فحشی از طریق پیامک چگونه قابل پیگرد قانونی است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۰ #12249197

سلام
خواهر زاده بنده طی جریاناتی شروع به ارسال پیامک های حاوی فحاشی ناموسی و تهدید به آبرو ریزی در محل زندگی بنده کرده اند، لطفا راهنمایی کنید که چطور میتونم از ایشون شکایت کنم و جزای ایشون شامل چه چیز هایی میباشد؟؟
با تشکر

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود.

بر اساس ماده ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی:
«توهین به افراد از قبیل فحاشی و استعمال الفاط رکیک، چنانچه موجب حد قذف نباشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه و یا پنجاه هزار تا یک میلیون ریال جزای نقدی خواهد بود.»

با استناد به ادله و اماره های محکمه پسند مثل شهادت شهود، صدای ضبط شده، پیامک و ... می توانید از وی شکایت نمایید.

موفق و پیروز باشید.

باسلام
میتوانید باپرینت ویاضبط مکالمات وشهادت شهود دردادسراازایشان شکایت کنید ومجازات آن معمولا جریمه نقدی یاشلاق می باشد

با سلام، با اخذ پرینت از محتویات پیامک و طرح شکایت کیفری مبنی بر توهین و استعمال الفاظ رکیک و همینطور تهدید با استناد به شهادت شهود و استعلام از اپراتور تلفن همراه مربوطه می‌توانید نسبت به موضوع معنونه پیگیری نمائید ...