نحوه گرفتن هزینه ی کفن و دفن از وراث به چه صورت است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۹,۵۱۶ #12237964

با سلام
پدر بنده فوت نموده اند. هزینه های کفن و دفن از اول تا مراسم چهلم را خودم پرداخت نمودم با تمامی فاکتورها حالا میخواهم از اموالی که مانده و هنوز به فروش نرفته خودم از وراث بخرم. مثلا ماشین را میخواهم از وراث بخرم با این شرط که هزینه کفن و دفن را از ماشین کم کرده بعد حقشان را بدهم.
آیا می توانم این کار را بکنم؟
و سوال دومم که خیلی مهم است خواهرم ۹ سالشه آیا از سهم الارث ایشان هم می توانم هزینه کفن و دفن را کم بکنم؟
لازم به ذکر است قیمومیت خواهرم با مادرم هستش.
با تشکر

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که پدرتان وصیتی در این باره داشته که تا یک سوم اموال هزینه کفن و دفن شود می توانید این کار را بدون رضایت وراث انجام دهید و در مورد خواهرتان نمی توانید از ارث ایشان اینکار را انجام دهید زیرا ایشان قیم دارند و باید دادستان اجازه بدهد

با سلام و احترام
ابتدا دیون متوفی باید پرداخت شود سپس ترکه تقسیم شود

با سلام اگر به میل خود این هزینه ها را پرداخت کرده اید حق رجوع به سایر وراث ندارید.

میبایست بدوا هزینه کفن و دفن و سایر دیون متوفی پرداخت شود و متعاقبا ورثه اقدام به تقسیم مال نمایند

سلام
طبق قانون باید بدوا هزینه کفن و دفن و سایر دیون متوفی پرداخت و متعاقبا ورثه اقدام به تقسیم مال نمایند

اگر مورد توافق وراث باشد یا وصیتی در این خصوص وجود داشته باشد میشود در غیر اینصورت در حد عرف میتوانید هزینه را از ماترک متوفی دریافت نمایید

با سلام ووقت بخیر
ابتدا باید دیون متوفی پرداخت شود از جمله هزینه کفن و دفن و بعداز آن برا ی تقسیم ترکه اقدام شود.