کسی اجازه پارک کردن در آن قسمت را دارد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۴۲ #12234610

سلام وقت بخیر، در ساختمان ما ،۴ همسایه هستیم که ۳ همسایه پارکینگ داریم و یکی از همسایگان ندارد. ولی در قسمت پارکینگ خانه،یک مکان بین پارکینگ ما و یکی از همسایگان دیگر وجود دارد که به در ساختمان دسترسی ندارد (پارکینگ حقیقی نیست و به تنهایی امکان ورود و خروج از ساختمان را ندارد) اما امکان پارک بدون هیچگونه مزاحمت را دارد.
در حال حاضر یکی از همسایگان که اصلا پارکینگ ندارد و دیگری که پارکینگشان به مکان مورد نظر اصلا دسترسی ندارد ، ادعای این میکنند که واحد ما با وجود دسترسی به آن نقطه، اجازه پارک ماشین در آن نقطه را نداریم و این نقطه مشاع محسوب میشود و باید مورد استفاده هر ۴ واحد باشد.
میخواستم جویا بشم که چه قوانینی در این زمینه وجود دارد؟و اینکه پارکینگ مزاحم در امور حقوقی معنایی دارد یا خیر؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
در صورتی که ایشان پارکینگ ندارد نمیتواند از مشاعات استفاده اختصاصی نماید مگر در صودت توافق سایر مالکین مشاع

سلام‌
در صورتی که یکی از مالکین در سند پارکینگ ندارد حق استفاده از پارکینگ را ندارد اما بقیه مالکین میتوانند توافق کنند که آن قسمت پارکینگ را ایشان استفاده کند در صورتی که توافق بر این موضوع نشود و در سند مالکینی که پارکینگ دارند میزان پارکینگ همه یکسان باشد پس آن قسمت خالی مربوط به سه مالک است و برای استفاده از آن باید بین هم توافق نمایند

درود
اگر مشاع باشد استفاده اذن تمام مالکین را می خواهد اما اگر عرفا اختصاصی محسوب شود اذن لازم نیست.

به غیر از پارکینگ اختصاصی دیگر نقاط موجود در فضای پیلوت یا پشت بام جزء مشاعات محسوب و همه به میزان یکسان سهیم می باشند و یک نفر بدون رضایت دیگران نمی تواند استفاده اختصاصی نماید

درود بر شما، قطعا مالکی که پارکینگ ندارد، برای استفاده از مشاعات ساختمان حتما بایستی رضایت تمام مالکین را داشته باشد.

با سلام
از قسمت مشاعات ساختمان در صورتی می توان استفاده نمود که با سایر مالکین توافق نمود.

باسلام باتوجه به اینکه ایشان پارکینگ ندارند بدون اجازه سایرین حق استفاده از پارکینگ ندارد .