آیا میشود با شکایت جلو های همه مزاحمت ها ایشان گرفت؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۳۶ #12226670

با عرض سلام ،
ما در اپارتمان خود همسایه ای داریم که از قضا سازنده اپارتمان هست و کل اپارتمان ۴ طبقه و ۸ واحد می باشد ایشان مالک ۳ واحد از این ساختمان هستند(واحد ها سند و پایان کار دارند) . در طول ۲ سالی که من این واحد را خریداری کردم مزاحمت ها و مشکلات زیر را ایجاد کرده و هیچ ترسی از قانون ندارد
۱- گذاشتن وسایل در پارکینگ دیگران و عدم برداشتن در طول ۲ سال حضور من و همسایه ها اعلام می کند از سال ۹۶ همین جا هستند
۲- قفل گذاری درب پشت بام و عدم اجازه دادن به همسایه ها برای استفاده از پشت بام در طول ۵ سال گذشته هیچکس حتی پشت بام را ندیده است.
۳- ساختمان، دو پارکینگدر سمت راست و سمت چپ همکف دارد که این دو پارکینگ با دیواری از هم جدا شده است و درب پارکینگ ها هم اندازه نیستند و درب ورودی به لابی از سمت پارکینگی که این شخص دارد بزرگتر هست و ایشان قفل زده و هیچ کس حق استفاده ندارد و حتی من در طول ۲ سال گذشته کنتور گاز خود را ندیدم در سمت پارکینگ ایشان است و در زمان اسبا کشی باید به ایشان زنگ زد تا هر وقت میلش کشید بیاد درب را برای اسباب کشی باز کرد سوال اینجاست مگر اینطور نیست چون درب پارگینگ ها با همفرق دارند همه باید از دو طرف استفاده کنند.
۴-ایشان در زمان ساخت یعنی سال ۹۴ قصد ساخت طبقه ۵ به صورت غیر مجاز را داشته ولی چند تا از همسایه های ان زمان رضایت ندادند ولی ایشان از سال ۹۴ کلیه وسایل ساخت و ساز را در پشت بام قرارداده و برنداشته است . وقتی اعلام میکنیم وسایلتو بردار میگه میخوام بسازم از مالکین قبلی رضایت دارم به رضایت شما نیاز ندارم و برنمیدارم گردنم کلفت هست.
۵- وقتی واحدی خالی میشود پارکینگ واحد خالی به دیگران اجازه میده پارک کنند در حالی اجازه این کار را ندارد یعنی اجازه استفاده به مال غیر می کند.
۶- وقتی میگم وسایلتون بردارید و رفع مزاحمت کند تهدید می کنه فلان کار را با شما می کنم از اینجا فرار کنید از همسایه های شنیدم در حق یکی دو تا از همسایه به دروغ برای فراری دادن پرونده سازی کرده چون اجازه ساخت طبقه ۵ را ندادند.
میخواستم بدونم با شکایت ایشان کاری نمی کند و تهدیداتش زیاد تر شده و در کل با این مزاحمت ها میخواد ما را مجبور به دادن رضایت نامه برای ساخت طبقه ۵ کند چکار باید کنم آیا برای این تهدید ها و امکان انجام هر کاری خلاف قانون از ایشان که برای من مشکل ساز بشه وجود دارد چکار کنم نمی دانم در اجاره دادن و در فروش واحد کلا برایم مشکل ساز شده است. آیا میشود با شکایت جلو های همه مزاحمت ها ایشان گرفت و رفع مزاحمت کند و از دروغ های ایشان در آینده علیه خودم جلوگیری کنم چطور میتوان اثبات کنم ایشان اینکارها رو برای تهدید به اخذ رضایت می کند و از پرونده سازی ها دروغین ایشان جلوگیری کنم. و نحوه برخورد قاطع با ایشان چکار کنم با تشکر

مشاوره حقوقی مزاحمت
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام دادخواست رفع تصرف تقدیم و تنظیم نمایید.

سلام با موضوع رفع مزاحمت دادخواست بدهید.

باسلام
به اتهام ایجاد مزاحمت شکایت کنید .

دادخواست رفع تصرف بطرفیت ایشان ارائه بدهید.

دادخواست رفع تصرف متصور است و همچنین به اتهام ممانعت ازحق و مزاحمت شکایت ثبت نمایید.

دادخواست رفع تصرف بدهید و همچنین به اتهامات ممانعت و مزاحمت در حق شکایت کنید.

با سلام، بله چنین حقی برای شما متصور است