میخواهند درخواست مطالبه مهریه و نفقه ایام زوجیت و هزینه دادرسی را بنمایند، آیا میتواند مطالبه کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۱۳ #12199364

خانمی صیغه ۹۰ ساله مردی بوده و پس از یک ماه ایشان را ترک کرده الان ۹ سال است که خانم منتظر ایشان هستند و میخواهند درخواست مطالبه مهریه و نفقه ایام زوجیت و هزینه دادرسی را بنمایند ایا میتواند مطالبه کند یا خیر از کارشناسان محترم تقاضا دارم راهنمایی بفرمایید که چگونه اقدام کنند خواهان کرج هستن و خوانده تهران میزان مهریه ۱۴ سکه و ماهانه ۲۰۰ هزار تومان می باشد با تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مهریه ایشان قابل مطالبه است

بادرودوسلام امکان مطالبه مهریه می باشد.

با درود مهریه قابل مطالبه است

در عقد موقت نفقه تعلق نمگیرد فقط میتوانید مهریه را مطالبه کنید

با سلام
طبق قانون در عقد موقت صرفا مهریه برای زوجه تعلق میگیرد و مستحق نفقه نخواهد بود .
و اما برای هزینه دادرسی مطالبه مهریه میتواند دادخواست اعسار از هزینه دادرسی به دادگاه نماید.