برای بلند شدن مستاجر پس از امضا تصمیم شورا حل اختلاف میتوان مجددا اعتراض کرد؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۸۰ #12175913

بعد از اتمام زمان قرارداد شورای حل اختلاف ۵ ماه زمان به مستاجر داده است و امضا شد ولی مالک به علت گرفتاری شدید به ملک نیاز دارد ایا میتواند مجددا درخواست بدهد وایا این زمان کمتر میشود

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،خیر می بایست در زمان مقرر اعتراض و حالا باید بر اساس توافق عمل کنید.

با سلام واحترام درصورت توافق امکان پذیر است

در صورت توافق جدید ممکن خواهد بود

با توجه به توافق صورت گرفته خیر

در موعد مقرر بایستی اعتراض میکردین و در حال حاضر بر اساس توافق باید عمل کرد.

سلام
می بایست مطابق توافق عمل گردد

پس از پایان مهلت اقدام کنید