میتونم ازشون شکایت کنم بابت سقط؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۹۰ #12169825

همسرم باعث‌ شدن جنین ۱ ماه و‌نیم رو‌ به اجبار و تهدید و‌ دروغ سقط‌ بشه پیام هاشون به عنوان مدرک موجوده الان میتونم ازشون شکایت کنم بابت سقط؟ و ایشون با اینکه خودشون جواب منو نمیدن و‌ حاضر به زنذگی نیستن و هنوز خونه مشترکی نداریم ابلاغیه الزام به تمکین صادر کردن... میتونم جریان سقط جنین رو در جواب این الزام به تمکین مطرح کنم؟

مشاوره حقوقی سقط جنین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
چنانچه دلیلی برای سقط جنین و تهدید ایشان دارید در پرونده جداگانه از ایشان شکایت کنید در دعوای الزام به تمکین شما نیز دعوای نفقه مطرح منید تا مدارک مسکن و اثاث البیت را ارائه بدهد

با سلام بله اگر مدارکی دال بر سقط دارید میتوانید استناد کنید

باسلام
بله اگر مدارکی دال بر مباشرت در سقط جنین دارین