زوجه چگونه میتواند خودروی زوج را توقیف کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۳ #12116801

با سلام
بنده (زوج) با همسرم در دوران عقد به سر می بریم و با بروز اختلافات بین ما همسرم تهدید می کند و احتمال می دهم که قصد خودرو من را دارد.
برای توقیف خودرو چه فرایندی دارد و چقدر طول می کشد تا این کار را انجام دهد؟
آیا من می توانم از این کار جلوگیری کنم، مثلا خودرو را به نام مادرم تعویض پلاک کنم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله می توانید خودرو را به دیگری منتقل کنید . زوجه هم می تواند با به اجرا گذاشتن مهریه خودرو و دیگر اموال شما را توقیف نماید .

با سلام ووقت بخیر
همسرتان میتواند دادخواست مطالبه مهریه و تامین خواسته دهد و خودروتون رو توقیف کند . برای اینکه توقیف نشود قبل از به اجرا گذاشتن مهریه خودرو را انتقال دهید .

بله ایشان می توانند این کار را خیلی سریع از طریق به اجرا گذاشتن مهریه از طریق اجرای ثبت انجام دهنداگر احساس می کنیدقصدشان جدی است به صورت رسمی به نام مادرتان بزنید تاقبل از گرفتن اجراییه

زیرا بعد از گرفتن اجراییه دیگر در حکم فراراز دین محسوب می شود نمی توانید انتقال دهید