میتوانم با استناد به پیامک توهین آمیز از این خانم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۲۱ #12110860

سلام
خواهر من با شوهر خود به مشکل برخورده اند و درگیر شکایت بابت مهریه و شوهرش هم شکایت بابت روابط نامشروع و این چیزا نموده،
چند وقت پیش از طرف یک خانوم، یکی از همسایه های خواهرم پیامکی دریافت کردم مبنی بر اینکه (خواهر شما به شوهرش خیانت کرده و مدارک هم هست اگه خواستی بهم زنگ بزن برات توضیح بدم) دریافت کردم،که من اهمیتی ندادم و حدس میزدم که از طرف شوهر خواهرم اجیر شده برای اینکار،البته بهش با پیامک جواب دادم که من از این پیامک توی دادگاه برعلیه شما استفاده خواهم کرد، البته قبلا هم به شوهر خواهرم به ایشان (خانم همسایه) پیشنهاد داده بود که از خواهر من موردی پیدا کنه و بابت اون ۵۰میلیون پول بگیره، رو خود خانم همسایه به خواهرم گفته بود، که برای اثبات این موضوع متاسفانه مدرکی در دست نیست.
دو هفته دیگه خواهرم به دلیل شکایت همسرش و اتهام رابطه نا مشروع غیر از زنا دادگاه داره و احتمالا یکی از شاهدان هم همین خانوم هست.
میخواستم ببینم میتونم از این خانوم شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر . جرمی محقق نشده است

خیر جرمی انجام نشده است و قابل شکایت نیست .

اون خانم مرتکب جرمی نشده که بخواهید ازوی شکایت کنید

سلام صرف ارسال این پیامک جرم نیست اما اگر این پیام را رای افراد غریبه و متعدد ارشال کند با عنوان افترا یا نشر اکاذیب حق شکایت برای خواهرتان محفوظ است .