با کتک زدن زوج و بیماری وی، چگونه طلاق بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۸ #12109049

با سلام شوهر بیرونم کرد از خانه جلو پدر شوهر وخواهرش همراه با کتک و فوش و کلید هم نداشتم. قبلا هم شوهرم ضرب و شتم و تحقیر و توهین به مدت سه سال از یک هفته بعد عروسی داشت. الان برای اولین بار است من تمام اتفاقات را برای خانواده گفتم. از کشته شدن توسط شوهر میترسم و مطمعنم اینکار را می کند. می تواند به زور تمکین می تواند کند؟ من چطور طلاق بگیرم ؟ بیماری واریکوسل شدید هم دارد به من نگفته بود. اعتیاد جنسی شدید هم دارد هفته ای ۱۵ بار به زور برای کدام دلیل زودتر طلاق بگیرم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

مخاطب عزیز
شما میتوانید دادخواست مهریه و نفقه و طلاق بابت عسر و حرج مطرح نمایید.

شما میتوانید بدلیل ترک انفاق از ایشان شکایت نمایید و مطالبه مهریه و نفقه نیز بنمایید . در خصوص تهدید و فحاشی و ضرب و جرح از ایشان شکایت نمایید و اگر بخواهند شما را الزام به تمکین نمایند شما عنوان کنید بدلیل خوف جانی نمیتوانید با ایشان در یک منزل باشید ، الزام به تمکین اجباری برای زوجه ایجاد نمیکند و میتوانید حتی با الزام شدن به تمکین از ایشان تمکین نکنید و فقط شامل نفقه نمیشوید .

سلام. دادخواست طلاق به درخواست زوجه به دلیل عسر و حرج بدید. البته مطالبی رو که عنوان کردین باید توی دادگاه اثبات کنید.