آیا فروشنده خودرو بعد از تنظیم مبایعه و پرداخت ثمن می‌تواند انکار کند که وسیله را نفروختم و از خریدار شکایت کند؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۴۵۴ #12105060

با سلام درود
آیا فروشنده خودرو بعد از تنظیم مبایعه و پرداخت ثمن می‌تواند انکار کند که وسیله را نفروختم و از خریدار شکایت کند؟
آیا مبایعه یک سند معتبری است؟
سپاس

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما
خیر مبایعه نامه عادی سنی معتبر و قابل استناد است مگر اینکه که به موجب حکم دادگاه و اثبات جعلیت و مسائلی ازین دست از اعتبار ساقط گردد .

اگر مبایعه نامه با شهادت دو شاهد و امضا واثر انگشت فروشنده وخریدار وشرایط مبایعه نامه تنظیم شده باشد انکارفروشنده غیر ممکن می باشد

بله معتبر هست بعنوان یک سند عادی و اگر ادعایی خلاف اعتبار آن شود بایستی با دلیل و مدرک و شهادت شهود باشد در غیر اینصورت راه ب جایی نخواهد برد

خیر مبایعه نامه صحیح است و انکار و تردید از فروشنده پذیرفته نخواهد شد

خیر میتواند ادعا کند ولی باتوجه به مبایعه نامه تنظیمی ادعای وی فاقد دلیل بوده و محکوم به بطلان است.

سلام طبق ماده ۱۰قانون مدنی مبایعنامه عادی معتبر است ومفاد آن برای طرفین لازم الرعایه لذا باتوجه به درافت تام ثمن معامله هیچ شایتی نمیتونه بکنه

درود بر شما اگر بیع به صورت صحیح واقع شده جای نگرانی وجود ندارد و مادامیکه با علل موجه قانونی فسخ یا ابطال نگردد معتبر می باشد .