پرداخت مالیات شرکت خدماتی نرم افزاری به چه صورتی پرداخت میشه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۴۶ #12102510

در کل ممنون میشم در مورد مالیات شرکت های مسئولیت محدود توضیح بدید

مشاوره حقوقی مالیات شرکت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مقررات مالیاتی شرکت با مسئولیت محدود
برابر ماده ۱۰۵ قانون اصلاح موادی از قانون مالیات های مستقیم مصوب ۲۷/ ۱۱/ ۱۳۸۰ که از اول سال ۱۳۸۱ به مورد اجرا در آمده است
جمع درآمد شرکت ها و درآمد ناشی از فعالیت های انتفاعی سایر اشخاص حقوقی که از منابع مختلف در ایران یا خارج از ایران تحصیل می شود
پس از وضع زیان های حاصل از منابع غیر معاف و کسر معافیت های مقرر به استثنای مواردی که طبق مقررات این قانون دارای نرخ جداگانه ای می باشد
مشمول مالیات به نرخ (۲۵%) خواهند بود.

ماده ۱۳۱ مقرر می دارد :

تا میزان سی میلیون (۰۰۰/۰۰۰/۳۰) ریال درآمد مشمول مالیات سالانه به نرخ پانزده درصد (۱۵% )
تا میزان یک درصد میلیون (۰۰۰/۰۰۰/۱۰۰) ریال درآمد مشمول مالیات سالانه نسبت به مازاد یک سی میلیون (۰۰۰/۰۰۰/۳۰) ریال به نرخ بیست درصد (۲۰%)
تا میزان دویست و پنجاه میلیون (۰۰۰/۰۰۰/۲۵۰) ریال درآمد مشمول مالیات سالانه نسبت به مازاد یک صد میلیون (۰۰۰/۰۰۰/۱۰۰) ریال به نرخ بیست و پنج درصد (۲۵%)
تا میزان یک میلیارد (۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰/۱ ) ریال درآمد مشمول مالیات سالانه نسبت به مازاد دویست و پنجاه میلیون (۰۰۰/۰۰۰/۲۵۰) ریال به نرخ سی درصد (۳۰%)
نسبت به مازاد یک میلیارد (۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰/۱) ریال درآمد مشمول مالیات سالانه به نرخ سی و پنج درصد (۳۵%)