میتونم اجرت المثل ایام تصرف بگیرم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۹۰ #12089296

با درود و خسته نباشید خدمت وکلای محترم

بنده یه خودرویی فروختم که با خریدار معامله رو فسخش کردیم..خریدار پول ماشینو به من داده بود و من یه چک به خریدار دادم و قراردادی نوشتیم که ماشین پیشش باشه تا من چک و پاس کنم.به دلایلی نشد چک و پاس کنم و خریدار چکو برگشت زد و همچنان بعد از گذشت چند ماه ماشین پیش خریدار مونده و از روزی که ماشین پیش خریدار بود بیمه نداشته و نمیتونسته از ماشین استفاده کنه و خریدار دادخواست مطالبه وجه چک داده..سوال من اینه که میتونم از خریدار اجرت المثل ایام تصرف خودرو رو بگیرم؟؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است خیر

باسلام و درود خیر امکان پذیر نمی باشد.

سلام بسته به نوع قرارداد وتوافقات طرفین عمل شود موفق باشید

خیر ، شما نه تنها امکانی برای مطالبه اجرت المثل ندارید بلکه در صورت درخواست طرف مقابل باید خسارت تاخیر پرداخت چکی که بابت جبران ثمن دریافتی معامله فسخ شده داده بودید را نیز بپردازید.

شما برای اینکه خودرو نزد ایشان باشد توافق کردید و بنوعی با اذن و رضایت شما بوده در نتیجه مطالبه اجرت المثل تصرف در اینخصوص منتفیست

سلام خیر نمیتوانید اجرت المثل مطالبه کنید .تصرف با اذن شما بوده و در اینخصوص قرارداد تنظیم شده

با سلام
خریدار حق دارد وجه چک را مطالبه کند و چون اجازه استفاده از ماشین را داشته اند موضوع اجرت المثل نیز منتفی است