آیا بعد از شش ماه میتوان درخواست حذف آرشیو را از اپراتور داشت؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۸ #12086531

سلام و ادب.
با توجه به اینکه در پاسخ یکی از کاربران برای حذف آرشیو پیامکهای خط همراه اول گفته شده تا شش ماه پیامکها بایگانی میشوند و امکان حذف وجود ندارد آیا بعد از شش ماه میتوان درخواست حذف آرشیو را از اپراتور داشت؟ و پرینت متن پیامک در چه صورتی در اختیار مالک خط قرار میگیرد؟ چون اپراتور پرینت را در اختیار مالک قرار نمیدهد و می گوید دستور قضایی لازم است آیا این دستور قضایی برای احراز مالکیت است یا برای مورد دیگری است؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای پرینت مکالمات یا پیامک نیاز به دستور قضایی است. معمولا تا شش ماه در آرشیو نگهداری میشود و پاک کردن یا عدم پاک کردن آرشیو در دست خود اپراتور و یا مخابرات میباشد و شخص هیچگونه ادعایی برای پاک کردن یا نکردن نمیتواند داشته باشد

موضوع بایگانی شش ماهه پیامک ها یک امر اداری و داخلی مربوط به اپراتورها بوده و ارتباطی با کاربر خط ندارد . حتی پس از مدت شش ماه نیز در صورت درخواست مقام قضایی امکان بازیابی بعضی از پیامکها وجود دارد که امری قانونی می باشد . درخواست متن پیامک ها نیز تنها توسط مقام قضایی امکانپذیر بوده و تحت هیچ شرایطی بدون دستور قضایی نمیتوان به متن پیامک ها دسترسی داشت .