درگیری در مکان عمومی؛ چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱,۰۲۴ #12074361

سلام
من تقریبا دو ماه پیش با قمه رفتم دعوا که دستگیر شدم و شاکی خصوصی نداششتم و الان هم با فیش حقوقی ازادم و هنوز جواب دادگاه نیامده و سابقه اصلا نداشتم میخواستم بدونم چقدر جریمه میشود

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله قدرت نمایی با سلاح سرد فارغ از استفاده ازآن نیز مطابق قانون جرم هست و حسب مورد مجازاتی نظیر حبس و شلاق خواهد داشت

مجازات اقدام شما حبس به مدت شش ماه و ۷۴ ضربه شلاق خواهد بود

شما محکوم به حبس برای حمل سلاح سرد میشوید و نزاع و خودنمایی با قمه و چاقو و...نیز مجازات خود رادارد🌻

به اتهام حمل سلاح سرد وقمه کشی و ایجاد رب و وحشت و قدرت نمایی مجازات میشی

با درود
مجازات قانونی شما حبس و جزای نقدی است.
لیکن، مطابق قانون جدید کاهش حبس تعزیزی امکان تبدیل مجازات شما به جزایی نقدی وجود دارد (در این فرض حبس منتفی است).

سلام. مجازات حمل و یا استفاده از سلاح سرد یا چاقو

درود
حمل سلاح سرد جرم است و شما به مجازات این جرم محکوم می شوید.