ایا قرارداد دست نویس در دادگاه دارای اعتبار و سندیت است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۲۰ #12055299

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما...
پدر من یک قرارداد دست نوشته با یک شخص دارد که در سال ۱۳۷۵ نوشته شده و آن شخص یک سازنده ساختمانی بود که در آن موقع مبلغ پنج میلیون تومان به ارزش یک واحد آپارتمان هفتاد متری در یکی از خیابان های منطقه ۵ از پدر من میگیرد که سود مشارکت پرداخت کند .
حال انکه نه تنها سودی به پدر من پرداخت نکرد بلکه خود مبلغ را هم نداد.
آیا در محضر دادگاه این برگه دارای اعتبار و سندیت میباشد که یک برگه دست نویس است؟ (دارای تاریخ و امضای پدرم و آن شخص و دو برادرم به عنوان شاهد)
پیشاپیش از پاسخ شما سپاسگذارم.

مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله دارای اعتبار است و بر علیه امضاکنندگان آن قابل ارائه و استناد می باشد .

باسلام
در صورت وجوذ امضای طرفین سند عادی تلقی شده و میتوانید در دادگاه به آن استناد نمایید.