آیا با توجه به اینکه اطراف زمین ما بسیار ساخت و ساز شده و حتی انشعاب آب و گاز و برق حتی با متراژهای پایین تر نیز اعطا شده امکان ابطال این بخش نامه که اساس آن جهت یکپارچگی اراضی است، وجود دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۱۱ #12032503

بسمه تعالی

اینجانب دارای زمین کشاورزی به مساحت ۲۵۰۰ متر مربع می باشم.پارسال پس از اخذ جواز فنس کشی اقدام به این کار نمودم در ان زمان از طرف اداره جهاد به بنده گفته شد با توجه به اینکه برخی درختان مثمر نیستند برو و سال دیگر جهت درخواست اتاق کارگری بیا.و اکنون که بنده مراجعه نمودم قانون عوض شده و ملاک جهت اخذ جواز خانه کارگری مطابق بخشنامه جدید یک هکتار می باشد.
آیا با توجه به اینکه اطراف زمین ما بسیار ساخت و ساز شده و حتی انشعاب آب و گاز و برق حتی با متراژهای پایین تر نیز اعطا شده امکان ابطال این بخش نامه که اساس آن جهت یکپارچگی اراضی است، وجود دارد؟

با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازطریق دیوان عدالت اداری اقدام نمایید.

با سلام .
باید مدارک بررسی شود اگر سند داشته باشید امکان طرح دعوی در دیوان عدالت اداری وجود دارد

با درود .شما اگر مال قطغی زمین هستید می توانید مکان طرح دعوی در دیوان عدالت وجود دارد.

بنام خدا،از طریق دیوان عدالت اداری میتوانید پیگیری کنید.

باسلام
میتوانید الزام جهاد را از دیوان عدالت اداری نمایید

درود
امکان طرح دعوی در دیوان عدالت وجود دارد.

اگر سند شش دانگ یا حکم دادگاه مبنی بر مالکیت مفروز زمین خود را دارید می توانید الزام جهاد(کمیسیون تبصره ۱ ماده۱) به دادن مجوز ساخت را از دیوان عدالت اداری تقاضا کنید.