آیا با این شرایط میتوانم معافیت کفالت خواهرم را بگیرم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۳ #12022118

باسلام واحترام
اینجانب دارای ۷ خواهر و یک برادر بررگتر از خودم میباشم،والدین خود را بعلت بیماری سرطان از دست دادیم، از خواهرانم یه نفر که بیماری صرع دارن مجرد هستن،۳۰ سال سن دارند،برادر بزرگترم قبلا معافیت کفالت پدرم را گرفتند و به دلایلی در شهر دیگری زندگی میکنند و با ما قطع رابطه دارند، بطوری که میتوان توسط استشهادنامه اثبات نمود.
خواستم بپرسم با این شرایط من میتوانم معافیت کفالت خواهرم را بگیرم؟
تحت پوشش کمیته امداد هم هستن.

با تشکر

مشاوره حقوقی قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام خیر نمی توانید .

ظاهرا نمیتوانید اما توصیه میشود به بخش معافیت کفالت مرکز نظام وظیفه خود مراجعه کنید

متاسفانه نمی توانید

با سلام
آن دسته از مشمولانی که دارای برادر بالای ۱۸ سال دیگری باشد، صرفا و تنها در صورتی که برادر بالای ۱۸ سال به علت بیماری و به تشخیص شورای پزشکی وظیفه عمومی قادر به سرپرستی از خواهر نباشد رسیدگی بلامانع خواهد بود..

بسمه تعالی . خیر .نمیتواتید .اما در صورتیکه برادر شما ازدواج کند میتوانید چون سرپرست خانواده محسوب میشوید