رسید دستی پول

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵,۰۹۴ #12006

مبلغ 5 میلیون تومان به فردی قرض داده ام که طبق یک رسید دستی که خودم نوشته ام و در آن قید کرده ام که مبلغ بصورت امانت به ایشان پرداخت شده است، که فرد بدهکار امضاء و اثر انگت زده است فقط مورد سوال بنده این است که این فرد خود را با فامیلی (قشقات )معرفی کرده در صورتی که فامیلی ایشان( قشقایی) میباشد و بنده نیز رسید را بنام قشقات نوشتم حال اظهارنامه و دادخواست خود چگونه تنظیم نمایم؟

مشاوره حقوقی مطالبه وجه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه رسید بانکی را در اخیار داشته باشید میتوانید به دادگاه مراجعه کرده و دادخواست مطالبه ی وجه به طرفیت قشقایی تنظیم نمایید و در صورت نبود رسید بانکی با استفاده از شهود.به علت اینکه فرد بدهکار اثر انگشت در رسید بانکی زده است قابل استناد میباشد و فامیلی اشتباه او خللی به شکایت علیه او وارد نمیکند.

موفق باشید