آیا مجوز استفاده از شنود توام با دوربین را دارم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۰ #11987779

با سلام و تشکر از دو تن از وکلای گرامی که پیش تر زحمت افتادند سووالم را بدینگونه اصلاح می کنم.

رییس هیات مدیره مجتمع مسکونی با ۳۲بلوک ٱپارتمانی ( ۱۰۲۴ واحد ) هستم و صرفا در قسمت نگهبانی (کیوسک ورودی) و با اطلاع بقیه اعضا هیات مدیره و نگهبانان علاوه بر دوربین مدار بسته مبادرت به نصب میکروفن کرده ام، ٱیا این کار غیر قانونی است؟

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر مجوز شنود جز در صورت رضایت ساکنان امکان پذیر نیست.

با سلام و احترام
دوربین جهت امنیت مجتمع
ولی شنود با با دلیل موجهی و از طرفی با رضایت اکثریت ساکنان مجتمع باشد.

سلام درخصوص دوربین که مشکلی ندارد برای حفظ امنیت میباشد اما شنود بایدبارضایت ساکنین صورت گیرد

سلام
در صورتیکه ضرورت استفاده از شنود و رضایت اکثریت ساکنین لحاظ شود بنظر میرسد مشکلی در خصوص مورد مطروحه وجود نخواهد داشت

سلام
نصب دوربین به خاطر کنترل تردد ها و احتمالا پیگیری مواردی است که مزاحمت یا سرقت در مجتمع اتفاق می افتد ولی به نظر می‌رسد که استماع صحبت‌های کسانیکه از آنجا تردد مینمایند ضرورتی نداشته باشد
اما چنانچه برای حفظ امنیت مجتمع انجام ضبط صوت ضرورت داشته باشد و این ضرورت احراز شود بلامانع است ولی بعید است که این امر احراز گردد و بهتر است در این مورد از مجمع عمومی ساختمان رضایت همه یا اکثریت قریب به اتفاق مالکین اخذ گردد.