مطالبه ضرر و زیان ناشی از جرم چگونه است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۰۹ #11966397

من دو سال پیش از یکی شکایت سند مجعول کردم و طرف پارسال متهم به زندان شد و زندانش تموم شده ایا میتونم ضرر زیان ناشی از جرم الان بدم دادگاه طرف به من چک مسروقه داده و با دستخط خودش نوشته

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست حقوقی طرح نمایید

سلام وقت بخیر
بله میتوانید ضمن مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواستی مبنی بر مطالبه ضرر و زیان ارائه نمایید./

ضرر و زیان ناشی از جرم حتی بعد از خاتمه رسیدگی دادگاه کیفری و اجرای حکم جزایی، قابل مطالبه است. منتهی در این حالت بایستی دادخواست خود را به دادگاه حقوقی صالح تقدیم نمایید تا رسیدگی شده و حکم صادر گردد.

دادخواست مطالبه وجه ،خسارت ضرر زیان وارده در دادگاه حقوقی مطرح کنید اما اگر در رای صادر خسارت لحاظ شد امکان مطالبه وجود ندارد

با درود چنان‌چه خسارات در رای کیفری مطالبه نشده است قابل مطالبه است لکن باید دادخواست حقوقی مطرح نمایید

با سلام ،در صورتی که از ایشان طلب دارد برای مطالبه آن باید از طریق دادگاه ،دادخواست مطالبه آن اقدام نمایید

با سلام ، مطابق پرسش شما نامبرده مبلغی به شما می بایست پرداخت میکرده لیکن چک مجعول صادر نموده ، بدیهی است مبلغ مورد نظر را می توانید از طریق محاکم حقوقی مطالبه نمایید .