آیا با این شرایط اعسار من قبول خواهد شد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۰۹ #11935631

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت حقوق دانان عزیز سایت
ببخشید چند روزی هست خانم بنده آمده مهر را گذاشته اجرا در سند ازدواج یک مشکلی هست اونجا بنده کارمند معرفی شدم اما در واقع بنده پیش خدمت هستم الان ۴ سال هست که در یک شرکت مشغول کار هستم و ۵ ساله که ازدواج هم کردم.
میخواستم بدونم اعسار بهم میخوره؟

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله مورد بررسی قرار می گیرد
دادخواست اعسار ثبت نمایید با استشهادیه شهود
و حضور دو شاهد می توانید اعسار خود را ثابت نمایید.

خیر شما می توانید با استشهادیه دادخواست اعسار دهید

سلام
شغل و درآمدی که در گذشته داشتید ملاک نیست وضعیت کنونی شما به لحاظ توانایی پرداخت بدهی یا عدم توانایی در اعسار مورد بررسی قرار خواهد گرفت

سلام شما میتوانید با شهادت دو شاهد و ارائه لیست دارایی و حساب های خود اقدام به طرح دعوای اعسار نمایید و تشخیص تایید یا رد ان با دادگاه می باشد

با توجه به وضعیت فعلی شما و استطاعت مالی و حقوق دریافتی شما اقساط مهریه براتون در نظر گرفته می شود.می توانید دادخواست اعسار ثبت نمایید با استشهادیه شهود و حضور دو شاهد می توانید اعسار خود را ثابت نمایید.

با سلام دوست عزیزی حقوق واریزی شما ملاک بوده و مورد بررسی قرار میگیرد که شما میتوانید درخواست اعسار بدهید و نبلغی ماهیانه از حقوق شما کسر شود.

با سلام
حال فعلی و درامد کنونی شما بررسی و ملاک عمل قرار خواهد گرفت.