آیا وراث دیگر می تواند مبلغ را مطالبه کنند؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۲۶ #11928400

پدربزرگ بنده که فردی بی سواد بوده در سال ۹۰ فوت کردند و از ایشان اموال و وراثی بجا ماند. سه دختر و سه پسر
پسر بزرگتر سه قولنامه دارد که دوتایی آن ها مورد قبول و در یکی خرید و فروش ۱۰۰۰ متر زمین مسکونی ذکر شده است لیکن از آن زمان تا حال پولی داده نشده است!!
۲_ پسر وسطی قولنامه زمین زراعی به مساحت دو هکتار به سال ۸۴ و با اثر انگشت پدرش را دارد لیکن زمین را تحت تملک خود نگرفته و یا مالکیت منفعت زمین را نیز به کسی واگذار نکرده است.. حال در سال ۸۶ پدرش زمین را به شخصی تا سال ۹۱ اجاره می دهد و در قولنامه قید می کند که زمین متعلق به خود اوست و شهودی هم از جمله دایی آخری بنده و شورای روستا آن اجاره نامه را امضا می کنند. حال دایی بنده با استناد به آن قولنامه ش زمین را از آن خود می داند. آیا امکان سو استفاده از بی سوادی پدر بزرگ وجود دارد؟
۳_ پسر سوم و آخرین دایی. هبه نامه ای دارد که در آن تاریخ هبه و متراژ قید نشده است و همه‌ی زمین مسکونی و ... را به او داده است. و شهود یکی از سه دخترها و دوستش می باشد. و از طرفی تا این تاریخ زمین را تملک نکرده است. و در آخرین دعوی با دایی وسطی که می خواست قسمتی را تملک کند در دادگاه کیفری زمین مشاع ذکر شده است.
با این اوصاف. اوصاف دختر های مرحوم چگونه است؟
اثر انگشت در تمامی موارد مورد تایید کارشناس می باشد.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام باید پرونده دقیق بررسی و مطالعه شود.

با سلام و درود . بعد از جدا شدن وصیت ها و دین ها مابقی به وراث تعلق خواهد گرفت .

جهت اظهارنظر قطعی بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

باسلام
بایدپرونده موردبررسی دقیق قرارگیردمیتوانیدازطریق برخط یاتلفنی ازهمکاره بهره گیرید

بااحترام
موضوع باید دقیق تر بررسی گردد

درود
به علت تخصصی بودن و دقت در پاسخگویی بهتر است از طرق دیگر مشاوره بگیرید.

اگر اسناد عادی قابل انتساب به متوفی در دادگاه معتبر شناخته شوند ان املاک از شمول ماترک خارج شده و الباقی بین وراث تقسیم میگردد.

دختران مرحوم ابتدا دعوی تقسیم ماترک را مطرح و کلیه دارایی مرحوم را جزو ماترک معرفی و هرکسی که بروی اموال ادعایی داشته باشد مدارک را ارایه و مورد بررسی و کارشناسی قرار میگیرد.