اخاذی امکان دارد اشتباه باشد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۹۲ #11914937

سلام،وقتتون بخیرعزیزم،
ببخشید من یک سوال داشتم برای شوهرم ابلاغیه اومده بود که به عنوان شاهد یک اخاذی باید بره دادگاه شاکی هم اقا بود حالاکه رفته ببینه موضوع چیه یک خانم اومده بوده واینکه روح شوهر مم ازاون قضیه اطلاع نداره،امکان داره اشتباه شده باشه یا تشابه اسمی باشه؟واینکه قاضی گفتند همسرم متهم هستند به اخاذی

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام.همسرتون اظهار بی اطلاعی نمایند و مستدلا دفاع نمایند که شاکی را نمیشناسد. شاکی یا مدعی باید ادعای خویش را ثابت نمایند چون اصل بر برائت است مگر خلاف آن ثابت شود.

با سلام. اول اینکه در صورتیکه همسر شما به عنوان مطلع و گواه به شعبه احضار شده‌اند مرجع قضایی نمی‌تواند در همان جلسه به ایشان به عنوان متهم تفهیم اتهام نماید. لذا مجددا می‌بایست ابلاغیه صادر و ارسال نماید. دوم اینکه با توجه به اصل برائت شاکی باید ادله خود جهت اثبات جرم توسط شخص را ارائه نماید لذا چنانچه چنین مدرکی از سوی وی ارائه نگردد نهایتا حسب مورد دادیار یا بازپرس نسبت به صدور قرار منع تعقیب اقدام لازم را به عمل خواهد آورد.

همسر شما اظهار بی اطلاعی نماید مدعی باید بتواند ادعای خویش را ثابت کند

با سلام
می تواند اظهارات خود را مبنی بر اینکه شاکی را نمی شناسد و شاهد ماجرایی هم نبوده بدهد

می توانند اظهارات خود را مبنی بر بی اطلاعی ارائه دهند، مدعی می بایست ادعای خود را اثبات نماید

با درود اصل‌ بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
مستند و مستدل دفاع نمایید