آیا با شهادت شاهد مبنی بر اعتیاد زوج،حق طلاق برای زوجه ایجاد میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۹۲۵ #11912615

با سلام و خسته نباشید
همسر بنده درخواست طلاق داده و ادعا کرده که بنده اعتیاد دارم و قاضی برام آزمایش عدم اعتیاد نوشت و منفی شد، اما همسرم شاهد آورده و در دادگاه شهادت دادند که بنده اعتیاد دارم.
میخواستم بپرسم که آیا طلاقشون امکانپذیره با این کار یا خیر؟

مشاوره حقوقی طلاق
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر با شهادت شهود چنین چیزی اثبات نمیشود بایستی آزمایش از ایشان انجام شود .

سلام خیر اعتیاد از طریق آزمایش اثبات میگردد وشاهد دلیل اثبات اعتیاد نیست زوجه چنانچه به نتیجه آزمایش معترض است باید درخواست آزمایش مجدد کند که در صورت اثبات اعتیاد از موارد عسر و حرج محسوب می‌شود و به زوجه حق طلاق میدهد

برای اثبات اعتیاد زوج مرسوم است که دادگاه رسیدگی کننده به طلاق، زوج را به پزشکی قانونی به جهت آزمایش معرفی می کند به غیر از تست اعتیاد، شهادت شهود نیز در خصوص اثبات اعتیاد زوج موثر است. بعضی از قضات به درستی از طریق مددکاری و یا کلانتری محل دستور تحقیق در مورد وضعیت اعتیاد زوج صادر می کنند.

باسلام
درخصوص طلاق بخاطر اعتیاد .معرفی شهود دلیل طلاق نمیباشد

اگردلیل طلاق فقط اعتیاد باش . صرف شهود دلیل طلاق نیست