آیا صاحب ملک می تواند ادعا کند وکالتی که به برادرش بابت اجاره ملک داده است اعتبار ندارد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۱۰,۷۸۸ #1188

سلام

من و همسرم مهر ۹۲ یک منزل مسکونی از برادر مالک منزل که وکالت نامه از طرف ایشان داشته و تابحال تمامی اجاره ها با همین وکالت نامه و با اطلاع مالک که خارج از کشور می باشد انجام میشده این منزل را رهن کردیم.در حال حاضر به دلیل اختلاف خانوادگی بین دو برادر مالک از خارج اومده و با تهدید به اینکه برادرم کلاهبرداری کرده و وکالت اعتبار نداره هر روز با ایجاد مزاحمت بصورت تلفنی و حضوری در محل کار میگه باید خونمو تخلیه کنید.یعنی ۵ماه زودتر.خواهشا راهنمایی کنید ما باید چی کار کنیم

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود به استناد وکالت خیر

باعدم اعتباروکالتنامه رااثبات کند

سلام به طرفیت برادر طرح دعوا می شود

با سلام
اگر مالک اصلی ادعایی بر عدم صحت وکالت نامه دارند بایستی از طریق مراجع قضایی بطرفیت برادر خود اقامه دعوی نمایند

به استناد وکالت نمی توانند تخلیه شما را بخواهند

سلام
قرارداد منعقده صحیح است و تا پایان مدت اجاره معتبر است. ادعای هر گونه ابطال یا موارد دیگر باید از طریق مراجع قاونی پیگیری شود.

درود بر شما
اصل بر صحت وکالتنامه و قرارداد است مگر انکه خلافش در دادگاه ثابت شود . در صورت تکرار مزاحمت میتوانید شکایت نمایید .