تمایلی به زندگی با همسرم ندارد ولی حاضر به طلاق هم نیستم آیا ایشان می تواند برای طلاق اقدام کند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۰۴ #11861858

با سلام ۲ سال پیش همسر بنده در خصوص نفقه اقدام کرده بود و من محکوم به پرداخت ماهیانه مبلغی بابت نفقه شدم با توجه به این که بنده حاضرم نفقه تعیین شده و مهریه همسرم را بپردازم و او راطلاق ندهم ولی با ایشان تمایلی به زندگی مشترک ندارم ایشان میتواند برای طلاق خود اقدام کند ؟و چه پیامدهایی را برای بنده به دنبال خواهد داشت؟ باتشکر

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما نمی توانید زوجه را در بلا تکلیفی بگذارید اگر شما نه بخواهید زندگی کنید نه بخواهید طلاق دهید این وضعیت برای زوجه عسر و حرج ایجاد می کند و می تواند به استناد آن طلاق بگیرد

شرایط طلاق زوجه مبنی بر داشتن وکالت درطلاق و توافقی بودن طلاق و اثبات شرایط عسرو حرج می باشد و درصورت نداشتن هریک از این ها نمیتوان برای طلاق اقدام کند .

بله در واقع عدم زندگی مشتر ک شما با ایشان می تواند از مصادیق عسر و حرجی باشد که دادگاه در صورت صلاحدید واقناع وجدانی به نفع همسرتان رای طلاق صادر کند

مواردی که زن می تواند دادخواست طلاق بدهد. داشتن وکالت در طلاق توافقی بودن طلاق و تحقق شرایط عقدنامه و اثبات عسر و حرج

سلام و وقت بخیر
چنانچه زوجه بتواند عسر و حرج خود را ثابت نماید ، یا به یکی از موارد ۱۲ گانه در عقدنامه استناد کند نی تواند تقاضای طلاق کند .

باسلام ووقت بخیر
شرایط طلاق زوجه مبنی بر داشتن وکالت درطلاق و توافقی بودن طلاق و اثبات شرایط عسرو حرج می باشد و درصورت نداشتن هریک از این ها نمیتوان برای طلاق اقدام کند .