شکستن شیشه پنجره منزل مسکونی و نوشتن برگه شامل فحش و تهدید؛ با چه عنوان و چگونه قابل شکایت است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۳۲۵ #11861131

باسلام
نیمه شب گذشته ناگهان پنجره منزلم با پرتاب سنگی شکسته شد و مهاجم هم رویت نشد چون سرش را پوشانده بود و برگه ای شامل فحش و تهدید نیز در حیاط منزل انداخته شده بوده است، چطور میتوانم پیگیری کنم؟ آیا اگر به شخصی مشکوک باشم میتوانم شکایت کنم؟ به دنبال خسارت نیستم. ممنون از پاسخ شما

مشاوره حقوقی تهدید
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شکایت شما ممکن میباشد ولی چون شخص نامشخص میباشد کمی بغرنج میباشد در صورتی که به شخصی مشکوک باشید می توانید در اظهارات خود ذکر کنید و قاضی دستور تحقیقات لازم را می دهد ولی در صورت اشتباه در شناسایی ممکن است علیه شما شکایت مطرح شود

سلام در هرحال بایددر کلانتری صورت جلسه کنید و به موردی یا فردی اگر مشکوک هستید اطلاع دهید تا از طریق پلیس پیگیری شود و در صورت اثبات می توانید از فرد شکایت کنید