وکالت کاری وراث به موکل چگونه است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱,۲۲۶ #11855304

با عرض سلام خدمت وکلا و مشاوران عزیز
ما به عنوان وراث متوفی که تعداد ۵۰ وارث هستیم میخوایم به ۲ نفر از ورثه وکالت کاری بدیم که کارهای اداری و دادگاهی مربوط به ارث رو انجام بدن از بین وراث ۳ نفر فوت کردن برای اعطای وکالت
فوتنامه این سه نفر همراه با مدارک هویتی کفایت میکنه؟ یا باید برای این ۳ نفر هم گواهی حصر وراثت بگیریم؟
ممنون میشم راهنمایی کنین.

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

گواهی انحصار وراثت باید اخذ کنید و وارثان افراد فوت شده چون قائم مقام آنها میباشند باید همراه سایرین اعطای وکالت کنند.

با درود بدون گواهی انحصار وراثت نمی‌شود
ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس وکالت دهید

باسلام
ابتدا بایستی انحصار وراثت نمایید و سپس تمامی وراث در دفتر اسناد رسمی اقدام به اعطای وکالت کاری به دو نفر که مد نظرتان میباشد نمایید

سلام شما باید علاوه بر گواهی حصر وراثت مورث متوفی گواهی حصر وراثت کلیه ورثه فوت شده هم اخذ کنید سپس همگی ورثه به دفتر اسناد رسمی مراجعه کنید و وکالت نامه بدهید ضمن اینکه به متن وکالت نامه توجه کنید که چه اختیاراتی به وکیل می دهید کلیه اختیاراتی که لازم هست باید در متن وکالت نامه درج شود تا بعدا مشکلی پیش نیاد و نیازی به حضور همه وراث نباشد

با سلام
بایستی وراث آن سه متوفی هم انحصار وراثت کنند و سپس همگی با هم به دو نفر مشخص شده وکالت بدهند

بایستی گواهی حصر وراثت اخذ بفرمایید

باید بدوا انحصار وراثت نمایند و وراث وکالت دهند