متهم به اختلاس شدم؛ چه باید کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۷۹ #11832147

آیا اداره بعنوان شاکی باید تا قرون آخر را با اسناد ثابت کنند یا قسمتی از مبلغ اتهامی کافیه چون از روی حدس و گمان مبلغی زدند

مشاوره حقوقی اختلاس
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام تنها با ارائه مدارکی و دلایل مستند این اتهام قابل اثبات است

"با سلام"
هرکسی ادعایی نماید باید آن را بر اساس سند اثبات نماید

مدارک لازم جهت اثبات ارائه دهند. در غیر اینصورت نمی توانند علیه شما رضایت قاضی را جلب نمایند.

سلام
تنها با ارائه مدارکی و دلایل مستند این اتهام قابل اثبات است و برای صدور حکم نیاز به محاسبه و تعیین دقیق رقم اختلاس می باشد و با حدس و گمان کسی را محکوم نمی کنند

تنها با ارائه مدارکی از سوی اداره شاکی که بیانگر انجام اختلاس باشد این اتهام قابل اثبات است ولی برای صدور حکم نیاز به محاسبه و تعیین دقیق رقم اختلاس می باشد تا دادگاه با استناد به مبلغ مذکور مبادرت به تعیین میزان حبس ، مبلغ جزای نقدی و همینطور موضوع رد مال نماید که این امر با حسابرسی کارشناسان منتخب دادگاه صورت می پذیرد .

سلام باید مدارک لازم جهت اثبات ارائه دهند. در غیر اینصورت نمی توانند علیه شما رضایت قاضی را جلب نمایند.