من باید از کی شکایت کنم برادرم یا خانومش؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۰۵ #11830056

سلام خدمت وکلای گرامی
خودرو برادرم بابت مهریه خانومش توقیف شده در حالی که من حدود دوسال پیش ماشین رو قولنامه ای از برادرم خریدم اما سند و پلاک هنوز به اسم برادرم است.
مهریه رو از طریق اداره ثبت اسناد به اجرا گذاشتن خانومشون نه دادگاه
حالا من باید برای شکایت چه نوع دادخواستی تنظیم کنم؟
ممنون میشم از شما بزرگواران که منو راهنمایی کنید.
اینکه چه نوع دادخواستی باید بنویسم؟
آیا اصلا کاری میتونم کنم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام احتمال تبانی وجود دارد اما چون تاریخ قولنامه برای ۲سال پیش است شاید بتوانید چنین مسئله ای را اثبات کنید

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

سلام و وقت بخیر.
شما باید دادخواست بطلان عملیات اجرایی و ابطال اجراییه و توقیف عملیات اجرایی را به دادگاه حقوقی تقدیم کنید.اما چون غیرطبیعی است که شما دو سال هیچ اقدامی برای تعویض پلاک نکرده اید و اینکه رابطه خویشاوندی دارید،آن مبایعه نامه همان که به کارشناس ارجاع شود و تشخیص دهند تاریخ ادعایی با تاریخ واقعی تنظیم تفاوت دارد و تاریخ اصلی بعد از صدور اجرائیه هست،دعوای شما به هیچ نتیجه ای نخواهد رسید.به تجربه شخصی میگم این موارد و روش دور زدن بخاطر شایع بودن و به نتیجه نرسیدن،بسیار نخ نما شده در محاکم.پیشنهاد میکنم سازش کنید باهم
موفق باشید

درصورتی که بتوانید وقوع بیع را ازطریق شهادت شهود و جابه جایی ثمن معامله در تاریخ معامله اثبات نمایید احتمال حصول نتیجه وجود دارد

باسلام معمولا به جهت قرابت نسبی شما ،ظن به اینکه نسبت به قولنامه تبانی کرده باشید وجودداردلذا بنظرمی رسد نتیجه ایی نخواهد داشت لذا اگر وکالت داشتید میتوانستید ادعای مالکیت کنید...اینکه بگیم فلان کارو بکن هم هزینه دادرسی وغیره رو متحمل میشویدبدون نتیجه مثبت

با درود بله می‌بایست تقاضای توقیف عملیات اجرایی را تقاضا نمایید
دعوایی است تخصصی کار را به یک وکیل محول نمایید

باسلام
قبول نمیکنند معامله صوری هستش