آیا سفته ها برای من مشکل ساز خواهد شد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۴ #11823689

بنده حدود ۶ ماه پیش در یک مجموعه مشغول به کار شدم و مبلغ ۷۰ میلیون تومان بابت ضمانت کاری بدون درج ضمانت بودن به کارفرما دادم،
بعد از گذشت مدتی به دلیل مشکل عدم پرداخت بیمه خارج شده و به اداره کار شکایت کردم ،
با توجه به عدم عودت سفته ها از کارفرما بابت خیانت در امانت شکایت کردم،
حال بعد از چند ماه از بازپرسی ابلاغ آمده که جهت پرداخت حق کارشناس به مبلغ علی الحساب ۱ میلیون تومان اقدام کنم و کارفرما نیز ۲۰ میلیون از سفته ها را اجرا گذاشته،
و اینکه هزینه کارشناس بابت چیست؟
البته این رو هم بگم روز تحویل سفته بنده با دو نفر از دوستانم به دفتر این شرکت رفتم و در حضور آنها سفته ها را دادم،
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی سفته
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
احتمالا بازپرسی برای بررسی اسناد مالی کارفرما و اینکه متوجه شوند وجه سفته را طلبکار هستند یا خیر قرارکارشناسی صادر کرده‌اند
شما می توانید با مراجعه به شعبه مربوطه درخواست کنید کپی از قرار کارشناسی به شما بدهند تا علت صدور قرار کارشناسی را متوجه شوید