اگر دلایل زوجه، محکمه پسند نباشد آیا پرونده به تجدید نظر می‌رود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۷۳۴ #11791584

سلام
زوجه اصلا حاضر به تمکین نیست، عقد و عروسی با هم بود از روز اول از من خوشش نمی‌آمد بعد از مدتی خودش گفت به دلیل اینکه زن بابا بالای سرش بود می‌خواست که راحت بشود و بعد از من مهریه بگیرد که جداگانه زندگی کند ولی من این حرف را نمی‌توانم اثبات کنم، گزارش پلیس آگاهی دارم که همسرم اعلام کرده بود جداگانه زندگی می‌کنم و به خانه شوهرم نمی‌روم. قصد گرفتن نفقه ماهیانه از من دارد که برای نفقه جاریه شکایت کرد. من الزام به تمکین شکایت کردم و مدارک گزارش کلانتری و پلیس آگاهی را ضمیمه پرونده کردم. همسرم دروغ و تهمت‌‌های زیادی زد حتی می‌گفت زوج از خانه اخراجم کرده و از ورود مجدد جلوگیری می‌کند، کلی ترفند هم وکیلش یادش داد حتی من را پزشک قانونی فرستادند که برای روحی و روانی بررسی کنند که پزشک قانونی نوشت علائمی دال بر روان پریشی محرز نشد ولی وسواس جبری ( فکری و عملی ) دارد که در بروز اختلافات زناشویی به طور جدی موثر است، باور کنید که دروغ نوشتند، من همه کسانی که در حق من ظلم کردند را به خدا واگذار کردم به همین دلیل آرامش دارم. از قاضی خواستم که من را بفرستد کمیسیون پزشکی ولی قاضی صلاح ندانست، همسرم در جلسه اول دادگاه چیزی از وسواس نگفت ولی بعد از نامه پزشک قانونی حتی روی وسواس هم مانور داد و حتی مشکل جنسی هم به من نسبت داد، واقعا شوکه آور است که چرا از خدا نمی‌ترسد و هر دروغی را می‌گوید. در پایان کارشناس فرستادند برای بازدید از خانه که کارشناسان تایید کردند که منزل مسکونی در شان زوجه است. الحمدالله رای دادگاه بدوی به نفع من صادر شد. وکیلش اعتراض زده و دادگاه ده روز وقت داده که ادله خود را اعلام کند.
به نظر شما چه ترفندهای ممکن است علیه من به کار ببرند؟
اگر دلایلش محکمه پسند نباشد آیا پرونده به تجدید نظر می‌رود؟
اگر پرونده به تجدید نظر برود آیا احتمال دارد که رای بدوی نقض و رد بشود؟
اگر راهکار و پیشنهادی به ذهنتان می‌رسد لطفا راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود به هر حال امکان تجدیدنظرخواهی وجود دارد

سلام
اعتراض حق طرفین دعواست اما اینکه اعتراض به نتیجه ای برسد با دلایل ابرازی ست

بایسیتی منتظر جواب تجدید نظر باشید ولیکن احتمال دارد که رای دادگاه بدوی تایید شود .

با سلام
پرونده در صورت اعتراض خواه ناخواه برای تجدید نظر میره. آنچه آنها برای تجدید نظرخواهی ارایه بدهند برای شما هم ارسال میشه تا پاسخ بدهید

سلام
پرونده در هر صورت به تجدید نظر می رود و در آنجا دوباره مورد قضاوت قرار می گیرد و احتمال نقض شدن نیز وجود دارد. با توجه به دلایلی که درخواست تجدید نظر نموده است دفاعیات خود را آماده و ارسال نمایید.

پرونده به صرف اعتراض به تجدیدنظر ارسال میشود

با سلام
۱- زوجه باید در منزلی که زوج تعیین میکند سکونت کند مگر اینکه اختیار تعیین مسکن با زوجه باشد که در سوال شما چنین نیست و زوجه ملزم به سکونت در محل تعیینی توسط شماست
۲- محل سکونت زوجه زیر مجموعه ای از نفقه زوجه را تشکیل میدهد و باید در شان زوجه باشد که همانطور که فرمودید توسط کارشناسان تایید شده است
۳- چون زوجه تجدیدنظرخواهی کرده ۱۰ روز مهلت برای شما هم در نظر گرفته شده است و شماهم حتما لایحه تقدیم کنید چون در برخی موارد در دادگاه تجدیدنظر طرفین دعوت نمیشوند
۴- و در نهایت با مطالعه رای صادره شاید بتوان گفت که آیا تایید میشود یا خیر هرچند همه چیز امکان دارد

موفق باشید