دلیل خواستن ضامن از بنده چیست، لطفا توضیح بدهید؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۰۱ #11787059

باسلام
بنده از شخصی شکایت کردم،با استناد بر مستندات بانک و پیامک هایی که خود شخص در آن به بدهکار بودن به بنده که به صورت کتبی تقدیم قاضی داده ام، در ضمن خود بانک و قاضی مستندات بانک و پیامک ها را تایید کرده اند، رای نیز غیابی صادر شده و ۴۰روز کاری از آن گذشته (اعتراض به رای) یعنی دفاعیه خوانده که خود خوانده مدرکی بابت اعتراض به دادگاه ارائه نکرده، الان برای اجرای حکم و توقیف اموال و غیره به بنده اعلام کردند چون رای غیابی میباشد باید ضامن بیاورم
دلیل خواستن ضامن از بنده چیست ممنون میشم توضیح بدهید؟
آیا سند خودرو به عنوان ضمانت قبول است یا نه؟
ضامن فقط برای ضمانت است یا چیزه دیگری؟
اگر مثلا شخصی که بنده از آن شکایت کرده باشم بر فرض مثال مدارک و شواهدی بیارد که حرف بنده دروغ است از ضامن خسارت میگیرد یا از بنده ؟خسارت چه مقدار است؟
البته این هم بگویم که از شخصی که شکایت کرده ام در دادگاه
حاضر نشده!
ممنون میشم من را راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
از آنجا که رای بصورت غیابی صادر شده و شما محکوم له واقع شده و محق شناخته شده اید ،و رای نیز قطعی نیز شده است. و حال شما با توجه به موارد فوق و عدم امکان دفاع خوانده،درخواست اجراییه و صدور آن را کرده اید،لذا دادگاه جهت حفظ حقوق احتمالی خوانده ملزم است طبق قانون در موارد مالی ،از شما ضمانتی اخذ نماید.
بدیهیست در صورت اطلاع خوانده و اعتراض و واخواهی ایشان و نهایتا در صورت اثبات محق بودن خود و بی حقی شما را بکند،دادگاه از ضمانتی که تودیع نموده اید خسارات را کسر خواهد نمود.

مضافا اینکه منعی برای گذاردن سند خودرو وجود ندارد ،اما قبول آن با اجرای احکام است.
موفق باشید

سلام

جهت اجرای تمامی احکام غیابی از محکوم له یا خواهان ضامن یا تامین اخذ می شود و این امر بابت حفظ حقوق احتمالی محکوم علیه ای است که در جلسات رسیدگی حضور نداشته است.