از کارت بانکی خودم در مشاور املاک کشیدم پرینت بانکی رو دارم میتوانم مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۳۱۴ #11780676

سلام بنده با خانمی صیغه بودم و رفتم زندان بعد از دو سال آزاد شدم وسایل و پول پیش خونه رو برده و رفته و حاضر به برگشت نیست البته قولنامه بنام خودش نوشتم ولی از کارت بانکی خودم در مشاور املاک کشیدم پرینت بانکی رو دارم میتوانم مطالبه کنم شواهد هم اهالی آپارتمان برام صورتجلسه نوشتن و امضا کردن میتوانم مطالبه کنم؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام به استناد پرینت وجه پرداختی و شهادت شهود میتوانید علیه ایشان دادحواست مطالبه وجه بدهید.

با سلام خدمت شما بزرگوار
چون صورت جلسه کردید و طبق گفته شما شهود دارید بله می توانید دادخواست مطالبه وجه نمایید.

بلی میتونید دادخواست مطالبه وجه بدید

با سلام و احترام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است.

با دلایل و مدارکی که دارید دادخواست مطالبه وجه بدهید

درود
باتوجه به فیشهای واریزی و شهادت شهود دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید

سلام به دفتر خدمت قضایی مراجعه و دادخواست مطالبه وجه دهید