همسرم میتونه از طریق شورای حل اختلاف حکم برگرداندن جهیزیه اش را بگیرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۱۴ #11770148

همسرم ترک منزل کرده و من الزام به تمکین زدم و ایشان هم از طریق شورای حل اختلاف استرداد جهیزیه داده و الان دادگاه رای به نفع من صادر کرده که همسرت باید الزام به تمکین کنه و ۲۰ روزم فرصت داده اگر همسرم اعتراضی به رای دادگاه داره اعتراضش را وارد کنه میخواستم ببینم همسرم میتونه از طریق شورای حل اختلاف حکم برگرداندن جهیزه اش را بگیره یا نمیتواند و اخرش چی میشه و منظور از اجراییه ثبتی چیست

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله جهیزیه خود را میتواند با رای شورا دریافت نماید

با سلام
طبق قانون زوج موظف به تهیه لوازم خانه میباشد و زوجه میتواند اثاث و جهازیه خود را استرداد نماید و موضوع جهزیه ربطی به تمکین یا عدم تمکین زوجه ندارد.
منظور از اجرای ثبت ، منظور پیگیری مهریه در اداره ثبت میباشد که از طریق اجرای اداره ثبت انجام میگیرد .

سلام و درود
در صورتی که در دعوای استرداد جهیزیه اموالی متعلق به شماست باید با شهادت شهود و فاکتور اثبات کنید و الا مسترد میشود به نفع همسرتان.
اجراییه ثبتی در خصوص اجرای مهریه مندرج در سند رسمی ازدواج است.
توقیف اموال شما از طریق اجرای ثبت به جریان افتاده است.
حساب بانکی، ملک و اموال منقول مثل خودرو.

سلام
استرداد جهیزیه در صلاحیت شورا است
با تقدیم دادخواست به شورا می تواند

بله زوجه میتواند از طریق شورای حل اختلاف اقدام به استرداد جهیزیه کند و این موضوع ارتباطی به عدم تمکین ندارد.

بله جهیزیه ارتباطی به دعوای تمکین ندارد.

سلام
بله می تواندجهیزیه خود را از طریق شورای حل اختلاف مسترد نماید