آیا در جلسه دادگاه میتوانم از قاضی تقاضای قسم طرف مقابل را بنمایم؟

پرسیده شده
۳۴ پاسخ ۴۵۶ #11751113

سلام... از شخصی برای سرقت دوچرخه ام شکایت کرده ام ولی نتوانستم شاهد و یا عکس و یا فیلم تهیه کنم و یعنی نمیتوانم در دادگاه با ادله ثابت کنم

مشاوره حقوقی سرقت
۳۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله این امکان وجود دارد.

سلام
بله شما می توانید تقاضا نمایید

سلام .میتوانید درخواست کنید اما موافقت منوط به نظر دادگاه داست....

باسلام
بله شما تقاضای اتیان سوگند نمایید ولی قیولی ان منوط به نظر دادگاه داست

باسلام واحترام میتوانید تقاضا نمایید علی ایحال پذیرش به نظر قاضی مربوطه میباشد

باسلام
بله امکان پذیر است

بااحترام. میتوانیدازقاضی رسبدگی کننده تقاضانمایید