آیا زمانی که زوج شرایط خاص دارد، با به اجراگذاشتن مهریه توسط زوجه به زندان خواهد رفت؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۳۴ #11736292

با سلام
اگر کسی بیکار باشد تحت پوشش انجمن بیماریهای خاص باشد، بدلیل پیوند کلیه و همسرش مهریه اش را به اجرا بگذارد.
آیا حکم جلب رو صادر میکنند و باید به زندان برود؟
لطفا توضیح بدهید

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که شما اعسار خود را درخواست دهید جلب نخواهید شد شد

با سلام
دقت بفرمایید به مجرد انعقاد عقد زن مالک مهریه می شود و هر گاه بخواهد قادر است مهریه خود را مطالبه کند. مفروض مقنن این است که شما با علم ، نسبت به تعیین این میزان مهر اقدام کرده اید. عذر جسمی شما مانعی برای به اجرا گذاشتن مهر محسوب نمی شود اگر مد نظر حضرتعالی در سوال این است که آیا افراد ناتوان جسمی را به علت ندادن مهریه در اجرای ماده ۳ قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی محبوس میکنند باید بگویم بله اما اگر منظور شما این است که شرایط مالی شما به گونه ای است که در کنار شرایط جسمی قادر به پرداخت دفعتا واحدتا مهریه نیستید لازمه آن اثبات اعسار است. چنانچه در اجراییات اداره ثبت مهریه به اجرا گذاشته شده است یکماه فرصت دارید دادخواست اعسار را به دادگاه خانواده تقدیم کنید.

بیماری مانع جلب و زندان نیست

باسلام
شما تقاضای اعسار از پرداخت مهریه را بدهید وشرایط خاص خود را توضیح دهید اگر مورد تایید پزشک قرار گیرد احتمالا به زندان نخواهید رفت

سلام

ممکن است حکم جلب صادر شود ولی برای زندان رفتن شما باید ثابت کنید که توانایی تحمل زندان را بخاطر شرایط جسمی ندارید اثبات این امر در اداره امور زندان ها و تحت نظر بهداری و پزشک معتمد آنها انجام می گیرد در این صورت شما برای اینکه زندان نروید تا در چنین پروسه ای گرفتار نشوید بهتر است قبل از صدور حکم جلب تقاضای اعسار از پرداخت بدهید و وضعیت خود را برای دادگاه تشریح کنید.