بعد از مرگ پدر حقوق وی به خواهرم هم میرسد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۹۹ #11726095

سلام خسته نباشید، من دخترم مجرد و یه خواهر طلاق گرفته دارم، خواهرم از لحاط روانی مشکل داره میخواستم بدونم بعد از مرگ پدر حقوق پدرم به خواهرم هم میرسه یا نه؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
بلی بصورت متساوی به ایشان نیز میرسد

با سلام
بعد از فوت پدر یا مادر شاغل ، حقوقشان به دختران مجرد یا مطلقه و بیوه بیکار ( جای دیگه ای بیمه نداشته باشند ) تا روز ازدواج خواهد رسید و بعد از ازدواج این مستمری قطع خواهد شد .

سلام
در صورت فوت پدر حقوق ایشان به همسر یا دختر ایشان که تحت تکفل کسی نباشند می رسد

سلام حقوق پدر بعداز فوت به خواهرتان تعلق میگیرد

بعد از مرگ متوفی حقوق ایشان به همسر دایمی ایشان و دختران مجرد و فاقد شغل تعلق می گیرد خواهر شما هم که طلاق گرفته می تواند سهم خود را از حقوق پدر دریافت کند

بله به ایشان نیز تعلق می گیرد

سلام. حقوق پدر پس از مرگ، به دختران فاقد شغل و یا بدون همسر تعلق می گیرد.