امکان داره حساب خانمم هم مسدود بشه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۲۵ #11724864

سلام من چک برگشتی دارم طرف مقابل رفته چک گذاشته اجرا من خدایی چک رو به کسی دیگه دادم که اون طرف سر منو کلاه گذاشته و رفته الانم من دار و ندارم ۱ میلیون نیم هست که مال حساب یارانه دولتی زن و بچم هست الانم مونده ققط مرحله اجرای احکام کل حسابام بخاطر این چک مسدود شده

مشاوره حقوقی چک
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است خیر

سلام
اگر همسر شما نیز محکومیت در پرداخت داشته باشند امکان توقیف حساب ایشان هست ولی اگر محکومیتی ندارند توقیف نخواهد شد

اگر حساب یارانه به نام شما باشد توقی میشود، شما در مقابل شخص ثالث مسئولیت کامل دارید و اگر پرداختید باید با طرح دعوای مناسب مطالبه کنید و اثبات کنید که باید وجه به شما برگردد. ولی قبل از پرداخت نمیتوانید مطرح کنید.

با سلام
در صورتی حساب همسرتان نیز مسدود میشود که یا صادر کننده چک و یا ظهر نویس و ضامن باشد و بر علیه او شکایت شود.
بهتر است دادخواست اعسار بدهید تا بصورت اقساطی پرداخت نمایید.

خیر ارتباطی به همسر شما ندارد

برای وصول محکوم به تنها میتوان اموال متعلق به محکوم علیه را توقیف نمود . بدیهی است توقیف اموال غیر حتی اگر در زمره افراد خانواده وی باشند فاقد محمل قانونی بوده و امکانپذیر نمی باشد .

خیر خانم شما سمتی ندارد که حسابش مسدود شود